Haber

Alaplı Belediye Spor BAL Ligi’ne şampiyon olarak yükseldi.

Alaplı Belediye, Zonguldak Harikalar Ligi’nde mücadele ediyor Spor, Yeni Mahalle sporKarşılaşmayı 9-0’lık skorla kazandı ve şampiyon olarak BAL Ligi’ne yükseldi.

Ligin 23. haftasında Zonguldak Süper Amatör Lig’de görev yapan Alaplı Belediye Spor ve Yeni Mahalle Spor, Alaplı Kent’te girdikleri şampiyonluk mücadelesinde Yeni Mahalle Spor’u 9-0 yenerek BAL liginde adını yazdırdı. 02 Nisan 2023’te stadyum.

Karşılaşmanın sonunda Alaplı Belediye Spor yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ‘Yaşasın Alaplı Belediye Spor’ ve ‘2022-2023 şampiyonu Alaplı Belediye’ giyerek şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Spor tişörtleri.

Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, “Şampiyonluk kupası yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların alın teri, şampiyonluk Alaplı’nın hediyesidir. Bölgesel BAL Ligi’nde başarılar dilerim. “

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, şampiyonluklarını vatandaşların beğenisine sunduklarını belirterek, “Spor Muhteşem Amatör ligde Alaplı halkı ve Alaplı Belediyesi başarılı maçlar kazanarak şampiyon oldular. Biz yönetim kadromuzla bir aileyiz, teknik ekip, futbolcular, ekipman üreticileri, taraftarlar, Alaplı halkı ve basınımızın güzide temsilcileri… Ortam oluşurken başarı da birlik beraberlik içinde geldi.Allah emeklerimizi, emeklerimizi boşa çıkarmasın. Bize maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ederim. Alaplı, halkı ve ekibiyle profesyonel ligleri hak ediyor. Umarım bu yıl Bölgesel BAL Ligi’nde düzgün bir kadro kurarak yeterince emek verilmiştir. “Alaplı her şeyi hak ediyor. Şampiyon şehrimize, halkımıza ve taraftarımıza hayırlı olsun” dedi.

Teknik direktör Gökman Başoğlu, sezon başından beri iyi çalıştıklarını vurgulayarak, “Herkes tatildeyken biz çalıştık, emeğimizi harcadık ve emeğimizin karşılığını aldık. Şampiyonluğu yönetimimize takdim ediyorum.” Alaplı takım ve taraftarlarımız inşallah Alaplı daha uygun yerlerde olur.Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz.” .

Alaplı Belediye Spor’un taraftar grubu ‘Mavi Şeytanlar’, Alaplı Kent Stadı’nda 90 dakika boyunca takımına destek vererek şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi oldu. Maç sonunda taraftar grubu, protokol üyeleri, Alaplı Belediyesi spor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular zurna ve zurna eşliğinde şampiyonluğu kutladı. – ZONGULDAK

habersalpazari.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu