Haber

Alçı’nın Ümit Özdağ’a Söyleyeceği Sözler: ‘Marksistler Bile Dört Milletvekili Kazandı, Zafer Partisi Sıfır Düşürdü’

İktidara yakınlığıyla tanınan gazeteci Nagehan Alçı hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ’a, “İktidara gelmesinden gerçekten tiksindiğimi belirtmek isterim. siyasi duruş.”

‘Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan gerçekten tiksindiğimi belirtmek isterim’

Gazeteci Nagehan Alçı, Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ’a, “14 Mayıs’ta Türk milleti ona çok sert tokat attı, sandığa gömüldü. Hala ders almıyor, utanmıyor…” dedikten sonra. , Özdağ Twitter hesabından paylaştı.

Özdağ’ın paylaşımı şöyle: Nagehan Alçı az önce Habertürk’te ‘Zafer Partisi Kürt karşıtı bir partidir’ demişti. Her şeyden önce Zafer Partisi ve bilim, Kürtleri ve Zazaları tarih, kültür ve soy bakımından Türk Milletinin ayrılmaz bir parçası olarak kabul etmektedir. Kürt düşmanı olmamız mümkün değil, kendimize düşman olmayacağımız gibi. Ancak Zafer Partisi, PKK’yı destekleyen Kürt’tür, Zaza’dır, Türk’tür, Türk’tür, Kürt’tür, Zaza’dır veya IŞİD/FETÖ’yü destekleyen herkes düşmandır. Yıllardır PKK’ya karşı mücadele ettiğim Muş’ta, Bingöl’de, Mardin’de, Şırnak’ta ve daha birçok yerde Türk bayrağı için mücadele eden, çayını, yemeğini yiyen korucu kardeşlerim benim için kurşun yemeye hazır. ve 1980’lerin sonlarından bu yana en sert terör koşulları. Nagehan Alçı’nın siyasi duruşundan tiksindiğimi belirtmek isterim.”

“Ümit Özdağ gibi bir ırkçı-faşistin benden nefret etmesi benim için bir şeref madalyasıdır”

Alçı, Ümit Özdağ’a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Nagehan Alçı, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Ümit Özdağ gibi ırkçı-faşist birinin benden nefret etmesi benim için bir erdem madalyasıdır.  Özdağ, Kürt soydaşlarımıza düşmandır. Gayrimüslim ve muhacir kardeşlerimize de düşmandır. 14 Mayıs’ta Türk milleti ona çok sert bir tokat attı ve sandığa gömüldü. Hala ders almıyor, utanmıyor… Marksistler bile 4 milletvekili seçerken Ümit Özdağ sıfır almış. Zafer Partisi sandıkta tam bir yenilgiye uğradı. Bakalım bu büyük yenilgiye rağmen kendisinden çok daha başarılı, genç ve tanınan Sinan Ogan’a ZP genel başkanlığından ayrılma erdemini gösterebilecek mi?

haber-boyabat.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu