Haber

Amasra’da 3 Mahalleden Doğal Gaz Müjdesi

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları’nda sosyal medyadaki doğalgaz iddialarına yanıt vererek Aralık 2024’te şunları söyledi; Fatih, Kum ve Kaleşah mahallelerinde doğalgazın yakılacağının müjdesini verdi.

Başkan Çakır, Çeşm-i Cihan Toplantıları’nın ikinci haftasında Boztepe ve Fatih İlçelerindeki hemşerileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Toplantılarda doğalgazın mevcut durumuna ilişkin sosyal medyada öne sürülen tartışmalar gündeme geldi. Mahallelilerin yoğun ilgiyle karşıladığı toplantılarda Çakır, mahalle halkının doğalgazın ne zaman geleceğine ilişkin sorularını yanıtladı. Doğalgaz konusunda bilgi kirliliğinin bulunduğunu belirterek, distribütör firma ile yaptıkları son görüşmeyi mahalle sakinlerine aktardı.

“Aralık ayında 3 mahallede doğalgaz yanacak”

Aralık 2024’te 3 mahalleye doğalgaz verileceğini anlatan Çakır, “Dağıtım şirketi 2023 yılı için ayrılan 32 milyon liralık bütçeyi kullandı ve yeni bütçe hazırlanması için çalışmalara ara verdi. 100 milyon liralık doğalgaz tahsisi yaptıklarını bize bildirdiler. 2024 yılı bütçesini belirlediklerini ve hazırlıklarında son aşamada olduklarını 2024 2025 yılı Aralık ayında Fatih, Kum ve Kaleşah mahallelerinde doğalgaz yakılacağını söylediler. Bu konuyla ilgili sosyal medyada asılsız açıklamalar yapan kişileri ofisime davet edip, belgeleriyle sizler için özetlediğim gibi durumu kendileriyle paylaştım, hem şaşırdım, hem de biraz şaşırdım. Bu yanlış bilginin kendilerine ‘çok yetkili makamlar’ tarafından verildiğini utançla ifade etti. Amasra halkı ve biz bu yetkililerin kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Hiç kimsenin Amasra halkıyla kavga etmeye, halkı üzmeye hakkı yoktur. Amasra’nın oy tercihleri ​​nedeniyle. Biz burada olduğumuz sürece buna izin verilmeyecektir. vermeyeceğiz. Son söz olarak bu şehre 32 milyon liralık yatırım yapmış, 100 milyon liralık yatırım yapmayı planlayan bir firma Amasra’ya hepimizden daha fazla doğalgaz getirmek istiyor. Çünkü para kazandıracak. “Amasralı, neyin doğru, neyin yanlış olduğunu çok iyi biliyor” dedi.

Recai Çakır, sözlerini tuttuklarını, yapılanları anlatmanın ötesinde etik ve dürüst bir politika benimsediklerini hatırlattı. Çeşm-i Cihan Sevgi Buluşmaları’nda Amasralılar, Önder Recai Çakır’ın şeffaf ve samimi yönetim anlayışına duydukları güveni dile getirerek, doğal gazın mahallelerine getirilmesi çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini belirtti. – BARTIN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu