Haber

CHP’nin 100. Yıl Etkinlikleri Başladı

CHP’nin kuruluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla 8-10 Eylül ortasında gerçekleştirilecek etkinliklerin ilki düzenlendi. Etkinlikte, CHP’nin kuruluşunun 100. yılı için özel olarak bestelenen marş ilk kez seslendirildi.

CHP’nin kuruluşunun 100’üncü yılı münasebetiyle 8-10 Eylül ortasında gerçekleştirilecek etkinliklerin ilki parti genel merkezinde gerçekleştirildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra; Parti genel başkan yardımcıları, CHP’li milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan program; sırasıyla Gençlik, İzindeyiz ve İzmir Yürüyüşleri şarkılarıyla devam etti. Ardından ünlü besteci Bujor Hoinic’in Kılıçdaroğlu’nun Adalet Marşı’ndan esinlenerek bestelediği 100. Yıl Cumhuriyet Marşı ilk kez çalındı. Yürüyüşün ardından Kılıçdaroğlu, yürüyüşün bestecisi Bujor Hoinic, şef Hakan Tepeli ve koro şefi Korhan Doğan’a çiçek ve plaket takdim etti. Sunay Akın’ın ‘Aydınlanma Yolunda CHP’ temalı anlatımının ardından CHP’nin kuruluş hikayesini anlatan ses ve ışık gösterisi gerçekleştirildi.

haber-catalca.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu