Haber

Eski futbolcu Modeste M’Bami hayatını kaybetti

Eski futbolcu Modeste M’Bami, 40 yaşında kalp krizinden öldü.

Kariyerine ülkesinde başlayan orta saha Modeste M’Bami, 2000 yılında Sedan’a transfer oldu. Buradaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, 2003 yılında Paris Saint-Germain’e transfer oldu. başka bir Fransız devi Marsilya’ya.

Kamerunlu oyuncu 2009’da Marsilya’dan ayrıldıktan sonra sırasıyla Almeria, Dalian Aerbin, Changchun Yatai, Al-Ittihad ve Millonarios’ta forma giydi.

M’bami, 2016 yılında Le Havre forması ile futbola veda etti. Kamerun Milli Takımı formasını 38 kez giyen yıldız oyuncu, 3 kez de gol sevinci yaşadı.

ESKİ KULÜPLERDEN ŞARTLI MESAJ

Modeste M’Bami 40 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Paris Saint-Germain konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

PSG’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; Açıklamada, “Paris Saint-Germain, eski oyuncumuz Modeste M’Bami’nin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiştir. Kulübümüz, ailesine ve taraftarlarına başsağlığı diler.”

M’Bami’nin PSG’den sonra formasını giydiği Marsilya’da bir mesaj yayınladı. Mesajda; “Marsilya, Modeste M’Bami’nin vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiştir. Dualarımız eski sporcumuzun ailesi ve sevenleriyle birliktedir.”

“Le Havre, Cumartesi akşamı eski oyuncu Modeste M’Bami’nin şimdi 40 yaşında vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendi.

Kulübümüz, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyor.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu