Teknoloji

Hayal kırıklığı nedeniyle şımarık olmayın. Red Dead Redemption 3’ün onaylandığı haberi yalan: İşte hikayenin gerçeği

2018’inen büyük nimetlerden biri Red Dead Redemption 2 , oyun dünyasını tam anlamıyla sarstı ve yeni standartlar belirledi. Büyüleyici grafikleri, büyüleyici atmosferi, ayrıntılı karakterleri ve trajik hikayesi, Red Dead Redemption 2’yi birçok ödüle layık kıldı.

RDR serisinin hayranları da ilk oyun ile bu oyun arasındaki geçişin ardından dikkatlerini üçüncü oyuna çevirdi. Bugün geliştiriciden az da olsa bir şeyler bekleyen oyuncular ” Red Dead Redemption 3 onaylı ‘ haberini memnuniyetle karşıladı. Ancak üzülerek bu haberlerin asılsız olduğunu belirtmek isteriz.

Ortaya çıkan gelişmeler Take-Two Interactive CEO’sunun 2021 yılındaki açıklamalarına dayanıyor.

Yani 2 yıl önce söylenenler yeniden gündeme geldiği için, Red Dead Redemption 3 Sanki Rockstar Games oyunu resmen duyurmuş gibi konuşuluyor ve haberler sunuluyor. Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick’in 2021 yılına ilişkin açıklamalarına baktığınızda doğrudan RDR 3’e işaret eden bir şey dahi göremezsiniz.

Neydi bu açıklamalar?

Kasım 2021’de Jefferies Virtual Global İnteraktif Eğlence Konferansında Konuşan Zelnick’e şirketin en temel yapımları olan GTA ve RDR serilerinin kullanım ömrü soruldu. Zelnick şunları söyledi: gerçekten çok iyi bir şeyin devam edeceğinidedi. Bunun ardından Zelnick o dönem vizyona giren James Bond filminden bahsetti ve şunları söyledi: “ mevcut her seriden James Bondonun gibi olmasını istiyorsundedi.

Daha sonra Zelnick GTA ve Red Dead Diziyi bu sınıfta gördüğünü belirtti. Hatta NBA’i Bond filmleriyle aynı sınıfa koydu çünkü bu her zaman örnek olarak devam edecek bir şey.

Ancak hem yerli hem de yabancı basın bu açıklamaları aldı ve Red Dead Redemption 3’ün Geleceğinden bıkmıştı. Evet Red Dead Redemption 3’ün geleceğinden şüphemiz yok ancak güvenilir bir kaynak bunu belirtmediği sürece resmi olarak onaylandığını söyleyemeyiz.

Zelnick bu dönemde şirketin çekirdeğindeki oyunların en az James Bond kadar olduğunu söyledi. uzun ömürlü olabilir belirtilmiş. Bu açıklama her ne kadar yeni oyunların geleceğini gösterse de bize GTA 6 ya da RDR 3’ün onaylandığını söyleme imkanını vermiyor.

inonu-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu