Haber

İsmail Balaban: Görüntüleri sildirdim ama muhabir olduğunu bilmiyordum

Fethiye’de yağlı pehlivan güreşlerine katılan İsmail Balaban, seyircilerle tartıştığı ve bir muhabire görüntüleri sildirdiği haberlerinin ardından açıklama yaptı. Balaban, “Görüntüleri sildirdim ama muhabir olduğunu bilmiyordum” dedi.

Fethiye’de düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinin final maçında yer alan İsmail Balaban, rakibi Mustafa Batu’ya sinirlenerek güreşi yarıda bıraktı. Sahadan çıkarken seyircilerle tartışan Balaban, bu anı kaydeden muhabir Emrullah Gök’ü “Basın” yazan yeleğinden tutarak görüntüleri sildirdi. Olayın ardından açıklama yapan Balaban, görüntüleri sildiren kişinin muhabir olduğunu bilmediğini iddia etti.

“Seyirciyle kavga etmedim”

Konuyla ilgili açıklama yapan İsmail Balaban, “Güreşte gerginlik yaşandı. Ben de alanı terk ettim. Tam alandan çıkacakken biri bana bağırdı. Sonra ayrıldım. Olaylardan haberiniz var mı?” İçeride mi oldu? Rakibinizin yaptığı hamleleri gördünüz mü?” Bana dedim. “Ben de ‘Neden bana hakaret ediyorsunuz? O an arkamda 3-5 kişi fotoğraf çekiyordu. 3 ay önce seyirciyle tartışma yaşadığımda çok fazla haber olduğu için görüntüleri silmek istedim’ dedim. Çünkü kötü şeylerin olmasını sevmiyorum. Sonuçta orada seyirciyle büyük bir kavga olmadı” dedi.

“Gazeteci olduğunuzu bilmiyordum”

Görsellerin silinmesine ilişkin Balaban, “3-5 kişinin fotoğraf çektiğini fark ettim. Daha önce böyle bir kitleyle polemiklerim olduğu için vatandaşlara uygun bir dille bu görselleri sırayla silip semeyeceklerini sordum. Bu duruma düşmemek için. Çünkü herkes telefonuyla çekim yapıyor. Kendisi muhabir.” Bilmiyordum. Onu vatandaş olarak gördüğüm için arkadaşlarımdan telefonların silinmesini istedim. ‘Onları silmeyeceğim’ dedi. ‘Ben bir muhabirim’ dedi. Muhabir kartını istedim, göstermedi. Bu yüzden görüntüleri sildim. O zaman her telefon görüşmesinin bir muhabir olarak çıkması gerekir. Kimseye hakaret etmedim, küfür etmedim, kimseye zorbalık yapmadım. “Gereksiz polemiklere girmemek için telefonlarındaki görüntüleri sildim. Olayı farklı yerlere taşımaya çalışıyorlar. Neden? Çünkü İsmail Balaban’ın marka değeri var. Bana prim yapmaya çalışıyorlar” dedi. – MUĞLA

gurunajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu