Haber

İYİ Partili Ağıralioğlu: ‘Erdoğan Karşısında Aday Olarak Kılıçdaroğlu’nu Görmek İster’

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, ‘Tayyip Bey karşısında aday olarak en çok Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istiyor’ dedi. 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’ndan CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı bir açıklama daha geldi.

Karar TV Youtube kanalına konuk olan Ağıralioğlu ‘Tayyip Beyefendi karşısında en çok Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istiyor’ dedi.

İşte o açıklama ?

İYİ Partili Ağıralioğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada CHP başkanı Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda kazanamayacağından endişe ettiğini dile getirmişti.

Ağıralioğlu’nun bu çıkışına CHP Küme Başkanvekilleri Engin Altay ve Engin Özkoç’tan tepki gelmişti.

“Genel Başkanımdan farklı bir şey söylemedim” ?

Ağıralioğlu bu çıkışına gelen tepkilere yanıt verdi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti yetkililerinden farklı bir şey söylemediğini vurgulayan Ağıralioğlu ‘Sayın Genel Lider televizyonda ne söylemişse ben onun izlerine basarak söylüyorum’ dedi. Akşener’in ‘Kılıçdaroğlu’nun aday olma hakkı vardır. Şimdi altılı masa karar vermedi’ dediğini ve ‘Kazanacak aday’ vurgusu yaptığını hatırlatan Ağıralioğlu ‘Sayın Genel Liderin dediklerine bir şey diyemeyenler benim dediklerime bir şey diyerek yürek soğutuyor’ fadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu