Haber

Kayserispor, İstanbulspor’a 1-0 yenildi

Kayserispor, Süper Lig’in 21. haftasında konuk ettiği İstanbulspor’a 1-0 yenildi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kayserispor Yardımcı Antrenörü Fevzi Korkmaz ve İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz açıklamalarda bulundu.

Kayserispor Yardımcı Antrenörü Fevzi Korkmaz da üzüntülerini dile getirerek, “Kazanmayı çok istediğimiz bir maçtı. 5 maçlık bir periyottan geçtik. Bu süreci kırmak istedik. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Uzatmaların son bölümünde yediğimiz golle mağlup olduk. Zor bir süreçten geçiyoruz. “Aslında maçı bitirdiğimiz 11’lik, yaşadığımız zorlu sürecin özeti gibidir. Çok üzgünüz. Rakibimizi tebrik ediyoruz” dedi.

OSMAN ZEKİ KORKMAZ: Gole en yakın olan bizdik

İstanbulspor Teknik Müdürü Osman Zeki Korkmaz ise, “Uzun süredir gol atamayan bir İstanbulspor için hem skor hem de oyun motivasyonu açısından muhtemelen daha iyisini hak ettiği maçlarda bu hafta çalışmalara başladık. Kayserispor’un içinde bulunduğu durum, yani 6 haftalık serüveni aslında bizim için.” “Bize zihinsel bir strateji oluşturma şansı verdi. Yani Kayserispor için 0-0’a çıkacağımız her dakikanın daha fazla kaosa dönüşeceğini öngörmüştük. Düşündüğümüz gibi oldu. Gol beklentisine baktığımızda gol beklentisine baktığımızda Oranlar açısından daha fazla alan bulan ve daha fazla gol atmaya daha yakın olan takım bizdik” dedi.

“HEDEFİMİZ LİGİN REKABET KALİTESİNİ ARTIRARAK SEZONU TAMAMLAMAK”

Çok tuhaf goller kaçırdıklarını sözlerine ekleyen Korkmaz, “Şu an içinde bulunduğumuz durum ortada, burada hayal satmaya ihtiyacımız yok. İstanbulspor her yerde kazanmak için sahaya çıkan ve pozitif futbol üreten bir takım. Kurulduğu günden bu yana. 1930-35’te yazılan yazılarda da bu belirtiliyor. Biz her zaman pozitif futbol üreten bir takım, futbol üreten bir grup, oyuncu üreten bir kulüp, bir topluluk görüyoruz. Artık bizim işimiz oynamak. Kalitesi ve talebi giderek azalan Türk futbolu için önümüzdeki 17 maç için olumlu futbol. Şimdi hedefimiz, “Sezonu Türk futboluna katma değer yaratarak tamamlamak ve ligin rekabet kalitesini 17 maçtır sorunsuz bir şekilde artırmak. tartışma.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu