Haber

Kılıçdaroğlu: “Epistemolojik Kırılımlar Onların Olsun, Bizim Türkiye Vizyonumuz Bu”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ekonomi ve endüstriyel dönüşüm alanlarında Şampiyonlar Ligi’nin en iyi oyuncularıyla birlikte dünya ile yarışacağız. ‘Epistemolojik kırılmalar’ onlara ait olsun. Bizim Türkiye vizyonumuz bu. Türkiye’nin hak ettiği standart.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Stand Sarayı’nda düzenlenen ‘İkinci Yüzyıl Toplantısına Davet’ kapanış konuşmasının bir kısmını sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu, konuşmasından bir bölümün yer aldığı görseli paylaşarak şu notu düştü:

“Şampiyonlar Ligi’nin en iyi oyuncularıyla birlikte ekonomi ve endüstriyel dönüşüm alanlarında dünya ile yarışacağız. ‘Epistemolojik molalar’ versinler, bizim Türkiye vizyonumuz bu. Türkiye’nin hak ettiği standart bu”

Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı görselde şu sözler yer aldı:

“Bu zalim gidecek! Halktan çaldıkları her şey millete iade edilecektir. Zafer bizim olacaktır. Onun için doğru milletim, doğru milletim diyorum. Başınızı eğmeyin. Ayağa kalkın gençler. Ayağa kalkın.” hanımlar ayağa kalkın çocuklar bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak söz veriyorum bu ülkeye hak hukuk adalet mutlaka gelecek söz veriyorum bu ülke yeniden doğacaktır söz veriyorum atatürk’ün vizyonunu gerçekleştireceğiz .Ve söz veriyorum yaşama sevincimizi geri alacağız.Çünkü biz kazanırsak Türkiye yeniden doğacak.Önce siz alkışlayın.Siz iktidara geliyoruz.Biz iktidara geliyoruz.Haydi alkışlayın.Dünyaya bakın. göz ben rakip olayım biz sana rakip olmaya geldik ey dünya sana rakip olmaya türkiye yıldız gibi parlayacak yeni bir türkiye ruzu hayalimiz için yola çıktık bol şanslar haydi çocuklar işte başlıyoruz. Başlıyoruz, başlıyoruz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu