Haber

Rüştü neden istifa etti, görevi neydi?

Rüştü Reçber Saray’daki Millet Kütüphanesi’nde düzenlenen “Şut Gol: Türk Futbol Tarihi Sergisi” etkinlikleri kapsamında düzenlenen seminerde TFF’deki görevinden ayrıldığını söyledi. Peki milli kaleci Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevinden neden ayrıldı? Rüştü Reçber’in Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görevi neydi? Detaylar burada…

RÜŞTÜ RECBER’İN TFF’DEKİ GÖREVİ NEDİR?

8 Ekim 2009 tarihinde A Milli Takım formasını en çok giyen oyuncu unvanını elinde bulunduran eski kaleci Rüştü Reçber, Milli Takımlar Genel Koordinatörlüğü görevine getirildi.

MİLLİ KALECİ RÜŞTÜ RECBER GÖREVİNDEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Kariyerinden bahseden Reçber, “Dün TFF’deki işimden istifa ettim” diyerek, “Son 1 yıldır orada ne yaptığımı bilmiyordum. Gitmekle ilgili kötü düşünceler oluyor.” terimleri kullandı.

Fenerbahçe’nin kalecisi Altay Bayındır ile ilgili görüşleri sorulan Reçber, “Altay, sorumluluk almayı seven ve Fenerbahçe’ye çok katkısı olan bir kaleci. Genç yaşta kaptan oldu. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirdiğini görüyorum. Zaman zaman tepkiler oluyor ve olacak da “Önemli olan bunları doğru algılayıp yol almak.”

Dünya Kupası ile ilgili görüşlerini dile getiren eski milli kaleci, “Favorim Brezilya’ydı. Messi eski takım arkadaşımdı, benim Barcelona dönemimde A kadrosuna yeni katılmıştı. Koleksiyonunu Dünya Kupası’nı kazanarak tamamladı” dedi. söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu