Teknoloji

Word’ü JPG’ye Ücretsiz Olarak Nasıl Dönüştürürüz?

.doc uzantılı DOC belgeleri veya .docx uzantılı DOCX belgeleri, Microsoft Word uygulamasında hazırladığımız metin belgelerini saklar. .jpg uzantılı JPG belgeleri, görüntüleri depolamak için kullandığımız bir belge biçimidir. Zaman zaman metin ve görsel olmak üzere iki farklı belge formatı olarak karşımıza çıksalar da bazı kullanıcılar Word’den JPG’ye dönüştürme işlemi yaparihtiyaçlar.

Word – JPG dönüştürme işleminden sonra .doc veya .docx belgeniz .jpg belgesine dönüştürülür ve aslında bir metinden görsele dönüştürülür. Belge formatı değiştirildikten sonra düzenleyemeyeceğiniz için her zaman orijinal belgeyi saklamanız önerilir. Gelin Word’i JPG’ye dönüştürmeÜcretsiz olarak kullanabileceğiniz web sitelerini ve öne çıkan özelliklerini gelin yakından inceleyelim.

Bir program olmadan, ücretsiz olarak Word’ü çevrimiçi olarak JPG’ye nasıl dönüştürebilirim? İşte kullanabileceğiniz web sitelerinden bazıları:

  • kelime 2 jpg
  • dönüşüm
  • Herhangi Dönş
  • varsaymak
  • Çevrimiçi Ücretsiz Dönüştür
  • Word’den JPEG’e
  • PDF Alışveriş Merkezi
  • kelime.to
  • Mi Dönş

Dosyaları da sıkıştırabilirsiniz: Word 2 JPG

Word – JPG dönüştürme işlemini tamamen ücretsiz olarak gerçekleştireceğiniz Word 2 JPG web sitesi Dropbox veya Dropbox üzerinden kullanıcılarının hizmetine sunulmuştur. Ayrıca Word belgesinin iletişim yoluyla Dönüştürme işlemini yapma imkanı sunar. Web sitesinde Word belgelerini PDF formatına, PDF belgelerini JPG formatına dönüştürebilir veya JPG belgelerinizi sıkıştırıp küçülterek saklayabilir ve çok daha kolay paylaşabilirsiniz.

Word 2 JPG web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Aklınıza gelebilecek herhangi bir formatta işleyin: Convertio

İnternet dünyasının en popüler belge formatı dönüştürme hizmetlerinden birini sunan Convertio ile Word’ü JPG’ye kolayca dönüştürebilirsiniz. Küçük bir detay ise sitede DOC değil DOCX belge formatındaki belgeleri dönüştürebiliyorsunuz. Belgelerinizi Word uygulaması aracılığıyla dosyalayın. DOCX formatında çıkarabileceğiniz için büyük bir problem olmayacaktır. Hatta 2007 sürümüyle birlikte Word belgeleri DOCX formatında kaydedilmeye başlandı.

Convertio web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dünyanın en hızlı dönüştürücülerinden biri: Any Conv

Herhangi bir Conv web sitesi, kullanıcılarına kullanabilecekleri en kolay ve en basit Word’den JPG’ye çeviri hizmetlerinden birini sunar. web sitesini açtıktan sonra tek yapmanız gereken dönüştürmek istediğiniz belgeyi sürükleyip bırakmak veya Belge Seç düğmesi aracılığıyla arayüze yükleme. Saniyeler içinde Word belgeniz bir JPG belgesine dönüştürülecektir. Üstelik yüklediğiniz belgeler bir saat içinde otomatik olarak silinir.

Any Conv web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hızlı, kullanışlı ve güvenilir: Aspose

Aspose web sitesi üzerinden cihazınıza yüklenen belgeler ile Word’ü JPG’ye dönüştürebileceğiniz gibi, Dropbox veya Google Drive gibi bulut depolama alanlarında depolanan belgelerinizi de kullanabilirsiniz. Sitede bir kez En fazla 10 belge ile işlem yapabilirsiniz. Dosyaların boyutu maksimum 10 MB olmalıdır. Dönüştürme işleminden 24 saat sonra yüklediğiniz belgeler Aspose sunucularından kalıcı olarak silinir.

Aspose web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Belgelerinizi bulut depolamada kullanabilirsiniz: Çevrimiçi Ücretsiz Dönüştürme

Bu işlerin ustası olduğu adından da belli olan Online Convert Free sitesinde Word – JPG dönüştürme işlemi başta olmak üzere aklınıza gelen herhangi bir belge formatının ortasında dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. çeviri işlemi için cihazınızda yüklü olanların yanı sıra. Dropbox ve Google Drive gibi bulut depolarında saklanan belgelerinizi de kullanabilirsiniz. Ayrıca yüklediğiniz belgeler 24 saat içerisinde otomatik olarak sitenin sunucularından silinmektedir.

Çevrimiçi Ücretsiz Dönüştürme web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Düzinelerce belgeyi aynı anda dönüştürün: Word’ü JPEG’e dönüştürün

Word’den JPEG’e, birçok farklı belge formatının ortasında dönüştürebileceğiniz bir hizmet sunar. sitede Kelime, JPEG, JPG, PDF, WebP, HEIC gibi belge formatlarının ortasında çeviri işlemi yapmak mümkündür. Site üzerinden bir seferde maksimum 20 belge işleyebilirsiniz. Dönüştürülen belgeleri tek tek veya toplu olarak ZIP belgeleri biçiminde indirebilirsiniz.

Word to JPEG web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yüzlerce farklı belge formatına dayalı: PDF Mall

İsimdeki PDF, özellikle PDF Mall web sitesindeki Word – JPG çevirisi konusunda endişelenmeyin. PDF, XLS, TXT, RTF, HTML, PNG, JPG, XLSX, DOCCihazınızda bulunanların yanı sıra Google Drive ve Dropbox depolama alanlarında saklanan dokümanlarınızı da kullanabileceğiniz PDF Mall gibi birçok farklı doküman formatının ortasında dönüştürme işlemini gerçekleştirebileceğiniz, kaydettiğiniz tüm dokümanları silerek tam güvenlik sağlıyor. dönüştürme işleminden sonra sunucularından yüklemiş.

PDF Mall web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dosyalarınızı bir bütün olarak dönüştürmek mümkündür: word.to

word.to web sitesi, adından da anlaşılacağı gibi, kullanıcılarına Word belgelerini aklınıza gelmeyebilecek birçok farklı belge biçimine dönüştürme olanağı tanır. Siteyi açtıktan sonra dönüştürmek istediğiniz Word belgesini sürükleyip bırakmanız veya Belge Seç butonu ile arayüze yüklemeniz yeterlidir. Yüklemiş olduğunuz tüm belgeler, işlemden 24 saat sonra otomatik olarak silinir.Word belgelerini sayfa sayfa veya bütün olarak dönüştürmek mümkündür.

word.to sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Geniş seçeneklerle hızlı dönüşüm: Mi Conv

Mi Conv web sitesi, kullanıcılarına basit ve kullanışlı bir arayüz üzerinden Word – JPG çeviri hizmeti sunmaktadır. Maksimum 75 MB boyutunda olan belgelerinizi maksimum 20 saniyede çevireceğini söyleyen site.3D, resim, arşiv, ses, manzara, e-kitap, belge, elektronik tablo, CAD, yazı tipi ve GIS içeren belgeleriniz ile hangi formatta olursa olsun dönüştürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Mi Conv web sitesini kullanmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Program yok, ücretsiz, çevrimiçi Word’i JPG’ye dönüştürme sorusuna cevap vererek rahatlıkla kullanabileceğiniz bazı internet sitelerini sizler için listeledik. Listemizde daha önce kullandığınız web siteleri varsa, deneyimlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu