Haber

Arda Güler gitti mi? Arda Güler Fenerbahçe’ye transfer oldu mu, ayrıldı mı?

Arda Güler Aktarıldı mı? Fenerbahçe’de başarılı bir sezon geçiren ve dünya devlerini yakından takip eden, Arda Güler sarı-lacivert olanlardan ayırt edilebilir. Genç yıldızın annesi Serap Güler’in yaptığı paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı. Peki, Arda Güler gitti mi? Arda Güler Fenerbahçe’ye transfer oldu mu, ayrıldı mı? detay…

ARDA GÜLER FENERBAHÇE’DEN GİDİYOR MU?

Arda Güler’in annesi Serap Güler, gece yarısı yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı. Anne Güler’in “Her oy“Bu bir vazgeçiştir” sözleriyle yaptığı paylaşım, genç yıldızın sarı lacivertlilerle yollarını ayıracağı şeklinde yorumlandı.

“HER SEÇİM BİR SESDİR”

Arda Güler’in annesi Serap Güler, sosyal medyada yaptığı paylaşımda “Her seçim bir vazgeçiştir” dedi. Anne Güler’in bu paylaşımı sosyal medyada binlerce etkileşim alırken, “Arda Güler Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?” sorusunu akıllara getirdi.

13 KEZ GOL ALMAYA KATKI SAĞLADI

Arda Güler’in adı son dönemde Avrupa’nın dev kulüpleriyle anılıyor. Genç yıldız bu dönem Fenerbahçe formasını 35 maçta terletti. 18 yaşındaki futbolcu bu müsabakalarda 6 gol 7 asistlik performans sergiledi.

ikizdere-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu