Haber

Başkan Topaloğlu’ndan gelen personele teşekkürler

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye çalışanı ile Arslanbucak Mahallesi’ndeki Belediye Hizmet Alanı’nda bir araya geldi. Önder Topaloğlu’na, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül ve birim yöneticileri eşlik etti.

Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Gül, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen deprem bölgesinde toplanan yardımlar için gece gündüz çalışan belediye çalışanına teşekkür etti.

Kemer Belediyesi olarak büyük bir aile olduklarına işaret eden Lider Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Belediye çalışanımızla bir araya gelerek haftaya başladık. İşçimizin bir ihtiyacı var mı diye sorduk. Çalışanlarımızın performansından çok memnunuz. Hep birlikte güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. 6 Şubat’ta meydana gelen sarsıntıların ardından tüm belediye çalışanlarımız depremden etkilenen vatandaşlarımız için seferber oldu. Hepsi samimi ve özverili bir biçimde çalıştı. Hepsini yürekten kutluyorum. Yaralarımızı her zaman birlikte saracağız. İlçemizde depremzede olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” dedi.

Başkan Topaloğlu, çalışmaları sırasında belediye çalışanlarına öncelikle iş güvenliğini sağlamalarını tavsiye ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu